Öne Çıkanlar alüminyum sektörü ticaret savaşı alüminyum haber tasarruflu yapı teknolojileri yatırım haberleri

Bu haber kez okundu.

ASSAN ALÜMİNYUM ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

Amerika Ofisimiz Kuruluyor.

AHR Expo 2018 Fuarı’nın Assan Alüminyum’un global hedeflerindeki önemine vurgu yapan Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör, sektördeki önemli oyuncuların katıldığı fuarla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Amerika ofisimizin kurulmasıyla beraber AHR Expo Fuarı’na katılımımızın, Kuzey Amerika faaliyetlerimizin gelişimi için önemli bir adım olmuştu.  Global kültüre sahip bir şirket olma vizyonumuzun yansıması olarak; Kuzey Amerika pazarına hizmet verecek Chicago ofisimizin varlığı ile önemli gelişmeler sağlamayı hedefliyoruz. Bugün Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda gibi Avrupa Birliği (AB) ülkeleri başta olmak üzere dört kıtada 70’ten fazla ülkeye ihracatımız var. Hizmet verdiğimiz ambalaj, dayanıklı tüketim, otomotiv, inşaat, gibi sektörlerin hepsinin farklı alanlarına yönelik önemli pazar paylarına sahip olduğumuz ürünlerimiz bulunuyor. Özellikle finstok uygulamalarına yönelik alüminyum folyo ürünlerinde Avrupa’nın önde gelen üreticileri arasında yer alıyoruz. Ayrıca çeşitli ülkelerdeki lojistik tesislerimiz ile de müşterilerimize özel tedarik zinciri çözümleri sunuyoruz. Satışlarının yaklaşık yüzde 75’ini ihraç eden firmamız, her yıl birçok müşterisi tarafından yılın tedarikçisi unvanına layık görülüyor. Bizi bu noktaya taşıyan esnek ve müşteri odaklı çalışma anlayışımızdır. Güvenilirlik, esneklik ve yenilikçilik Assan Alüminyum’un temel değerleridir. Daha kaliteli ve daha verimli çıktılar elde etmek amacıyla sürekli iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz.”

“Avrupa’nın Üçüncü Büyük Üreticisi Olacağız”

Şirketin geçen yılki performansı hakkında da bilgiler veren Göksal Güngör sözlerini şöyle devam ettirdi: “İstanbul Tuzla ve Kocaeli Dilovası tesislerimizdeki yıllık 300 bin tona ulaşan kurulu kapasitemizle, Türkiye’nin yassı alüminyum sektörünün lider kuruluşuyuz. Ayrıca 100 bin tona ulaşacak olan mevcut alüminyum folyo üretim kapasitemizle de Avrupa’nın üçüncü büyük üreticisi konumunda olacağız. Her geçen yıl verimliliğimizi ve kapasite kullanımımızı artırıyoruz. 2017 senesi içinde döküm ve folyo üretim kapasitelerimizi artırmaya yönelik önemli yatırımlara imza attık. Yatırımların ilk aşaması kapsamında Dilovası’nda iki yeni döküm hattımızı ve folyo haddemizi devreye aldık. 2017 yılını Assan Alüminyum olarak yurt içinde yüzde 8 büyüme ve 265.500 tonluk sevkiyat rakamıyla hedeflerimize uygun olarak başarılı bir şekilde kapattık. Bu sene ise hedefimizi yine önemli bir artışla 281.000 ton olarak belirledik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8