Öne Çıkanlar eloksal üretimi alüminyum haber doğrama sistemleri fiyat glass rail şerafettin ceceli

Bu haber kez okundu.

AVUSTRALYA RUSYA'YA ALÜMİNYUM İHRACATINI YASAKLADI

Avustralya, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal harekatı dolayısıyla devam eden yaptırımlar kapsamında alüminyum cevheri, boksit ve alümin ihracatını yasakladı.

Bloomgberght'de yer alan habere göre, Avustralya hükümetinden yapılan açıklamada Rusya'nın alümin ihtiyacının yüzde 20'sinin Avustralya'ya bağlı olduğu açıkladı.

Açıklamada bu hamlenin Rusya'nın ihracatı açısından kritik önemdeki alüminyum üretim kapasitesini sınırlayacağı belirtildi.

Avustralya hükümeti söz konusu yasaktan etkilenecek ihracatçılarla yakından çalışacaklarını ve destek sunacaklarını ifade etti.

Dünyanın en büyük ikinci alüminyum ihracatçısı olan Rus Rusal şirketinin Rio Tinto'nun iştiraki olan Queensland Alumina Ltd (QAL) şirketinde ortaklığı bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8