Öne Çıkanlar ticaret bakanlığı basın haber sigma profilleri sektör haberleri çelik sanayi

Bu haber kez okundu.

BEYOĞLU'NDAKİ YERLE BİR OLAN BİNANIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ

Olay Nasıl Yaşanmıştı?

İstanbul, Beyoğlu'nda sağanak yağışın sonrasında toprak kayması oluştu. Zeminde oluşan kayma nedeniyle boşaltılan apartman yerle bir olmuştu. Binadaki vatandaşlar, olay yerine gelen ekipler tarafından tahliye edilmişti. Olayda can kaybı yaşanmadı. Çöken bina  çevresinde geniş güvenlik önlemi alınmıştı. Bölgede riskli 2 bina daha bulunuyor. Bu nedenle çevre binalardaki vatandaşlar da tahliye edildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan evi çöken vatandaşlara tesellide bulundu. Misbah, ''Bundan sonra önümüzdeki acil eylem planı çöken evin yaşayanlarını bir yerlerde iskan ettirmek. Bu otel olabilir onları konuşacağız. Yaşamlarına rahat edecekleri ortamı hazırlayacağız. Mağdur olan kardeşlerimiz için acil planlarını yapmak. Önümüze bir acil eylem planı koymak. Bir yandan da diğer işlemleri konuşacağız. Buradaki yaraları saracağız. Burada yaşayanların gelecekte ne yapacaklarını planlayacağız.'' ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8