Öne Çıkanlar ticaret bakanlığı sektör haberleri çelik sanayi basın haber sigma profilleri

Bu haber kez okundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YATIRIMCILARLA İLGİLİ KRİTİK AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Buradan uluslararası yatırımcıları, ülkemizdeki yatırımcıları Türkiye'nin geleceğine güvenmeye davet ediyorum. Türkiye'ye bugün yatırım yapanlar, yarın en çok karlı çıkanlar olacaktır. Büyük yatırımcıların muhatabı artık doğrudan Cumhurbaşkanlığı olacaktır." Dedi

Erdoğan "Buradan uluslararası yatırımcıları, ülkemizdeki yatırımcıları, tüm finans çevrelerini Türkiye'nin geleceğine güvenmeye davet ediyorum. Türkiye'ye bugün yatırım yapanlar, yarın en çok karlı çıkanlar olacaktır. Büyük yatırımcıların muhatabı artık doğrudan Cumhurbaşkanlığı olacaktır." dedi

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İşsizlik oranını inşallah yakında tek haneye indireceğiz. Bu yıldan başlayarak ekonomide hedeflerimize koşarak gideceğimize inanıyorum" dedi.

Ülkemizdeki tüm yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlamaya ve her türlü destekçisi olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye, hedeflerine yakışmayan bu finans fotoğrafından inşallah yakında çıkacaktır. Türkiye'ye bugün yatırım yapanlar en karlı çıkanlar olacaktır" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkez Bankası'nın rezervelerine bağlı olarak "Bayağı düşmüştü, şu anda 102 milyar dolara çıkarak toparlanmaya başladı" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çekenler;

Çok yakında, ekonomik olarak da çok büyük kazanımlar elde edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin büyümesini, kalkınmasını engelleyemiyorlar. Şöyle sağlam bir hamleyle bu sıraları öne taşımanın önünde hiçbir mani yoktur. Çalışanlarımızdan yıllarca kesilen konut edindirme yardımını kim gerçekleştirdi, biz gerçekleştirdik. Bunlar öyle ufak, basit rakamlar değil. Doların çok düşük seviyede olduğu dönemde, bu kesintiler için 4,5 milyon kişiye 15 milyar lira konut edindirme yardımı için de 8,5 milyon kişiye 3,5 milyar lira ödeme yaptık. Bunu biz yaptık; neredeydi CHP, neredeydi diğerleri? Onlar memuru, işçiyi sömürdüler. Biz geldik, bu devletin memuruna, işçisine borcu biz ödedik. 15 yıl geçti bunlar unutuldu.

Turizmde çok hareketli ve bereketli bir sezon yaşıyoruz. Turizm gelirlerinde rekor kıracağız. Merkez Bankası rezervlerimiz şu an itibariyle 102 milyar dolara çıkarak yeniden toparlanma başlamış vaziyette. Bizden önceki iktidarların hepsi IMF'ye borçlandı, biz bunları sildik süpürdük. İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8