Öne Çıkanlar ARM ALÜMİNYUM corona virüs alüminyum sistemler alüminyum lme duraline alüminyum

Bu haber kez okundu.

ERDOĞAN'DAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Ordu'da yaşanan sel felaketinden etkilenen kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz bütün imkanları ile sel felaketinde zarar gören insanlarımızın yanındadır. Yarın inşallah Ordu'da olacağım.

"BU YERLİ VE MİLLİ BİR MÜCADELEDİR"

Ardından Rize'de hemşerilerimle beraber olacağım. Dolar bizim yolumuzu kesmez hiç endişe etmeyin. Yastığının altında doları, avrosu, altını olan varsa bunu Türk lirası ile bozdurun. Bu yerli ve milli bir mücadeledir. Bu bize ekonomik savaş ilan edenlere en büyük cevabımız olacaktır. Bir gün, iki gün sıkıntımız olabilir anlaşılır. Ülkemize diz çöktürmek için yapmadıklarını bırakmadılar.

"SUNİ FİNANSAL İSTİKRARSIZLIK DALGALARINA MARUZ KALIYORUZ"

Ülkemize yönelik anlamsız bir saldırı dalgası ile karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz'da darbecilerin yanında olanlar 24 Haziran'da da bambaşka yola saptılar. Suni finansal istikrarsızlık dalgalarına maruz kalıyoruz. Faiz lobilerine sesleniyorum, boşuna heveslenmeyin. Bu milletin sırtından kazanamayacaksınız.

EKONOMİ TETİKÇİLERE TESLİM OLMAYACAĞIZ

TBMM'nin savaş uçakları ile bombalanması ne ise kur faiz sarmalıyla kuşatılması da odur. Ekonomi tetikçilere teslim olmayacağız. Hiç kimsenin gözü kurda olmasın. Herkesin büyük fotoğrafa bakmasını istiyorum. 81 ilimizin her birinin kalkınmasını bizzat Cumhurbaşkanlığı bünyesinde yapacağız.

Her türlü oyun, baskı, senaryo bize vız gelir. Bir gün sıkıntımız olabilir iki gün sıkıntımız olabilir. Bunların hepsi aşılır. Koskoca Osmanlı çınarını bin bir türlü hile ve ittifakla yıktılar.

Onlar demokrasimizi felç etmeye çalıştılar. Milletimiz sandıkta yeniden iradesine sahip çıktı. Onlar koalisyonlarla, ekonomik krizlerle siyaseti etkisiz hale getirerek gövdemizi baltalamaya kalktılar. Milletimiz demokrasine olduğu gibi demokrasisine de sahip çıktı. Bayburtlular ne der? Sürü ters dönmüş aksak önde gider. Duydunuz mu bunu? Biz bu durumla uğraşırken bazen aksakların da öne çıktığı olmadı değil.

Ülkemize yönelik anlamsız bir saldırı dalgasıyla karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz gecesi darbecilerin yanında yer alanlar milletin iradesine saygı duymak yerine bambaşka yollara kaydılar. Bazı ülkeler darbecileri, teröristleri bağrına basan bir tavır içine girdiler. Ekonomimizde son günlerde yaşanan olumsuzluklar da bu çarpıklığın farklı bir boyutudur.

Türkiye'nin ne makro ekonomik verilerinde ne üretim gücünde ne istihdam düzeyinde ne bankacılık sisteminde suni finansal istikrarsızlık dalgalarına maruz kalıyoruz. Çok basit bir takım görüş ayrılıkları üzerine bina edilen bu saldırıların sebeplerinin çok başka olduğu açıkça ortadadır. Bu tarz yaklaşımlar sergileyen ülkelerle aramızdaki ilişkiler telafisi mümkün olmayacak zararlar görme noktasına gelmiştir. Bizim hiçbir ülkeleye yönelik özel bir husumetimiz yoktur.

Konu Türkiye'yi köşeye sıkıştırıp egemenlik haklarımıza halel getirecek tavizler verdirmeye geldiğinde iş değişir. Bizim bu noktada kimseye eyvallahımız olmaz, olamaz. Tanktan kurşundan korkmayan bu millet bu tehditlerden mi korkacak?

Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var. Döviz kuruna, faizlere bakıp el ovuşturanlar hiç boşuna heveslenmesinler. Faiz lobilerine sesleniyorum; boşuna heveslenmeyin. Bu milletin sırtından kazanamayacaksınız. Bu milleti çökertemeyeceksiniz.

İran'dan Rusya'ya, Çin'den kimi Avrupa ülkelerine kadar farklı alternatifler konusunda önemli mesafeler kat etmiş durumdayız. Asıl olan bizim yüreğimizdeki imandır.

Bu haramzadelere vereceğimiz en büyük cevap daha çok çalışarak üretimi arttırmak, ihracatı ve istihdamı arttırmak olacaktır. Milletimizin tüm fertlerine ellerindeki imkanları bu yollara seferber etmeye davet ediyorum. Darbeye karşı meydanları doldurduğumuz gibi atölyelerimizi fabrikalarımızı bürolarımızı dolduralım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8