Öne Çıkanlar ARM ALÜMİNYUM corona virüs alüminyum sistemler alüminyum lme duraline alüminyum

Bu haber kez okundu.

FRANSA MALİYE BAKANI BRUNO LE MAİRE’DEN ÇELİK VE ALÜMİNYUM TARİFELERİ İÇİN KRİTİK AÇIKLAMA GELDİ

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, ABD çelik ve alüminyum tarifelerini geri çekmediği sürece Avrupa Birliği’nin ABD ile serbest ticaret anlaşmasını müzakere etmeyi düşünemeyeceğini belirtti.

Le Maire, ABD ile müzakerelerin ne zaman ve nasıl başlayacağı konusunda Fransa ve Almanya arasındaki görüş farklılıkları söylentilerinin asılsız olduğunu, her iki tarafında ABD’nin öncelikle tarifelerini ortadan kaldırma yönünde bir adım atması gerektiği konusunda görüş birliği içinde bulunduklarını belirtti.

Dünya Ticaret Örgütü’nün tamamen yeniden yapılanması üzerinde istekli olduklarını söyledi. ‘’Biz de WTO’nun yenilenmesini istiyoruz; fakat gümrük tarifeleri bu konuları çözmenin doğru yolu değil’’ ifadesini kullandı. Le Maire, ‘’İlk adım ABD’den gelmedikçe Avrupa Birliği Komisyonu’nun ticaret müzakereleri konusunda resmi önerisi olmayacak. ABD, çelik ve alüminyum tarifelerini geri çekmeden Avrupa Birliği ülkelerinin bir ticaret anlaşmasını müzakere etmeleri hayal bile edilemez.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8