Öne Çıkanlar ticaret savaşı metal borsası ekonomi savaşı IHS çelik

Bu haber kez okundu.

GMC SIERRA'NIN KAPI VE KAPUT GİBİ TEMEL GÖVDE PARÇALARI ALÜMİNYUMDAN

2019 model Sierra'nın yeni özellikleri dikkatleri üzerine topladı. Pickup sınıfında bir ilk olan karbon kasa yapısını ilk defa Denali versiyonunda kullanan otomobil üreticisi 3.0 litrelik 6 silindirli dizel motor, 10 ileri otomatik şanzıman ve star/stop teknolojisiyle de kullanıcılarını yormadan güzel bir sürüş keyfi sunuyor. Kullanıcılarına 5.3 ve 6.2 litrelik V8 motor seçenekleri de sunan GMC Sierra, yakıt tüketimini düşürmek ve emisyon oranını minimuma indirmek için aracın ağırlık kısmında kapı ve kaput gibi temel gövde parçalarını alüminyumdan üreterek 163 kilogramlık bir ağırlık tasarrufu elde etmiştir. Tasarım kısmında ise bir önceki modeline göre en önemli değişimler, büyütülen ızgarası, LED aydınlatma teknolojisi ve kasa kapağının kullanılabilir yapısı olmuştur.

Toplamda altı farklı kombinasyonla kullanılabilen bu yeni tarz kapak tek başına 170 kilograma kadar yük taşıyabiliyor. Kokpit bölümünde ise önemli teknolojik değişimlerin yapıldığı araçta head-up display, ahşap detaylar ve deri döşeme koltuklarla yüksek sınıf hissiyatını kullanıcılarına aktarmak istemiştir. Konsolda yer alan 8 inçlik dokunmatik multimedya ekran içerisinde yük çekiş kontrolünün gerçekleştirildiği yepyeni bir uygulamaya yer verilmesi, kör nokta ve yaya algılama da kullanıcıların ilgisini en çok çeken unsurlar olarak öne çıktı. Geri görüş kamerası, elektrikli park freni ve treyler için hırsız koruması gibi ekipmanlarıyla yük taşıma konusunda da kullanıcısına güven veren 2019 GMC Sierra önümüzdeki sonbaharda satışa sunulacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8