Öne Çıkanlar glass rail eloksal üretimi ali ihsan uygun tamer taşkın alüminyum sanayi

Bu haber kez okundu.

KİBAR HOLDİNG ISO 500 LİSTESİNDE 4 FARKLI GRUP ŞİRKETİ İLE YER ALDI

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulușu 2017 araștırmasında, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Kibar Holding’in dört grup șirketi listede yer aldı.Firmaların üretimden net satıșları baz alınarak hazırlanan İSO 500’de, Kibar Holding’in grup șirketlerinden, otomotiv endüstrisinin en önemli oyuncularından biri olan Hyundai Assan 10., Türkiye yassı alüminyum sektörünün açık ara lideri, Avrupa’nın üç büyük üreticisinden Assan Alüminyum 38., otomotiv yan sanayinin önemli ana parça tedarikçilerinden Assan Hanil  173., sandviç panel sektörünün öncü kurulușu Assan Panel de  466. sıradan listeye girdi.

“Bizler Hem Türkiye’nin Hem de Sektörlerimizin Geleceğine İnanıyoruz”

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kibar Holding CEO’su Haluk KAYABAȘI,” Kibar Grubu olarak, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulușu 2017 araștırmasında 4 șirketimizin listede yer alması bizleri oldukça gururlandırdı. Her sene çalıșmalarımızı daha da verimli hale getirmek, performansımızı daha da yükseklere tașımak için canla bașla çalıșıyoruz. Sadece șirketimize değil, ülkemize değer katmak amacıyla çalıșmalarımızı șekillendiriyoruz.  Üretime odaklanıp ekonomiyi güçlendirmek, ișsizliği azaltmak ve sanayide katma değer sağlamak için büyük bir sorumlulukla yolumuza devam ediyoruz. Bizler hem Türkiye’nin hem de sektörlerimizin geleceğine inanıyoruz. Bu sebeple yılmadan, yorulmadan çalıșmaya ve üretmeye büyük bir gayretle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8