Öne Çıkanlar üretim faaliyetleri duraline alüminyum sezer uğur ünal kayseri haber avrupa merkez bankası

Bu haber kez okundu.

KRİPTO PARALARDA BÜYÜK SIÇRAMA! BITCOIN 7.500 DOLARIN ÜZERİNE ÇIKTI

Kripto paralar bugünde işlemlerde yükselişini sürdürdü.

Bitcoin, 2018’in büyük çoğunluğunda etkili olan güvenlik ve regülasyon endişelerinin azalmasıyla birlikte, Mayıs aynının sonundan bu yana ilk kez 7,500 doların üzerine çıktı.

Şuanda piyasa değeri en yüksek sanal para olan Bitcoin, yüzde 3.1 yükselerek 7,543 dolara kadar tırmandı. Alumagazin tarafından derlenen fiyat bilgilerine göre TSİ 13:07’de yüzde 1.44 artıda 7,419.36 dolardan sahiplerine ulaştı.

Bir diğer önemli dijital paralardan olan Ripple yüzde 1’e yakın yükselerek 0.5141 dolardan işlem gördü. Ethereum ise 499.46 dolar seviyesinde fazla değişmedi. Litecoin yüzde 2.80 değer kazandı. 91.365 dolara ulaştı.

Bitcoin, Aralık 2017’den beri tüm zamanların en yüksek seviyesine göre 60’ın üzerinde ekside yer alıyor.

Küresel çapta düzenleyici kurumların dikkatinin bu yeni piyasaya yönelmesiyle birlikte kripto para fiyatları bu yıl oldukça fazla baskı altındaydı. Dijital para platformlarının hacklenmesi problemleri de fiyatı aşağı çekmekte oldukça etkili oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8