Öne Çıkanlar döviz haberleri metal haber rusya ukrayna savaş alumagazin alüminyum sektör haberleri

Bu haber kez okundu.

MİMARİ SİSTEMLERDE YENİ NESİL ÇÖZÜMLER ''VİNCİ MİMARİ SİSTEMLERİ''

İlhamını doğadaki eşsiz uyumundan ve mükemmellikten alan, uzman tasarımcılar tarafından uzun bir emek ve çaba sonucunda geliştirilen ''Vinci Mimari Sistemler'' Arfen tarafından üretilerek yapı sektörünün kullanımına sunulmuştur.

Günümüzde kullanılan ısı yalıtımlı doğrama sistemlerinin tüm eksiklikleri düşünülerek tasarlanan Vinci Mimari Sistemler, ısı yalıtım ve hava-su sızdırmazlığını max. değerlerde karşılayarak rakiplerinden pozitif manada ayrışmaktadır.  Alternatifli ısı bariyerleri (16-24-32-40 mm) sayesinde aynı profiller ile farklı kalınlıklardaki sistemler oluşturulabilir ve daha üst yalıtım seviyesine kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Özel havalandırma metodu ile içeri giren su geniş tahliye yolu ile kolayca dışarı atılmaktadır.
Vinci Mimari sistemleri oluşturan kasa ve orta kayıtlar aynı profilden, köşe takozları – çavuşları ve fitilleri ise  her kalınlıkta ortak detay olarak kullanılan sade ve karmaşıklıktan uzak bir sistemdir.
Daha az  stok, düşük üretim maliyeti ve daha az kalite sorunu düşünülerek üretilen bu sistem bir çok farklı yapıda çözüm olanağı sunuyor.

* WDA-57 ısı yalıtımlı doğrama
* WDA-65 ısı yalıtımlı doğrama
* WDA-92 kaldır & sür ve normal sürme
* WDA-50 kapaklı, yarı kapaklı, kasetli ve silikon cephe sistemleri

www.arfenaluminyum.com.tr

Detaylı ürün kataloğuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilrsiniz;

VİNCİ-MİMARİ-SİSTEMLER.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8