Öne Çıkanlar aygün alüminyum metal cevher metal raporu doğrama sistemleri fiyat lme fiyat dolar

Bu haber kez okundu.

ŞİNZO ABE’DEN GÜMRÜK VERGİLERİ HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER

Kyoda ajansından gelen habere göre, Başbakan Şinzo Abe, basına yaptığı açıklamada, Japonya’nın ABD tarafından otomobil ithalatına getirilen yüksek ek gümrük vergilerinin hedefi haline gelmek istemeyeceğini belirtti.

Şinzo Abe, ABD yönetiminin yüksek gümrük vergilerine gerekçe olarak ulusal güvenlik kaygılarını ileri sürmesine karşılık, ‘’Japonya’nın otomobil ve otomobil parçası sanayisi, Amerika’nın ulusal güvenliğini asla tehdit etmedi ve asla etmeyecek.’’ dedi. ABD’nin olası ek gümrük vergilerine karşı Şinzo Abe, bu durumu ABD’ye açıklamaya devam edeceğini belirtti.

ABD’de satılan Japon araçlarınının büyük kısmının ülkede üretildiğinde dikkati çeken Şinzo Abe, Japon otomobil sanayisinin yüksek kaliteli işler çıkardığını ayrıca ABD’nin ekonomisine büyük katkı sağlandığı söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump 8 Mart’ta ithal çelik ve alüminyuma sırasıyla yüzde 25 ve yüzde 10 gümrük tarifesi uygulaması kararını imzalamıştı.

Trump’ın Mayıs ayında, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross’tan ithal otomobil ve parçalarının ülkenin ulusal güvenliğine yönelik etkilerinin araştırılmasını istediği, bakanlık tarafından yürütülecek incelemenin, ithal otomobil ve parçalarına gümrük vergileri getirilmesinin nedeni olabileceğini bildirilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8