Öne Çıkanlar alüminyum haber aygün alüminyum duvar koruma doğrama sistemleri fiyat metal cevher

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE EN BÜYÜK SAVUNMA İHRACATINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Son Dakika !! Türkiye En Büyük Savunma İhracatını Gerçekleştirdi.

Türkiye ile Pakistan 30 adet T129 ATAK helikopterlerinin satışlarına yönelik imzalarını attı. Bu sayede tek seferde en büyük savunma sanayisi ihracatını gerçekleştirmiş olduk.

Savunma Sanayii Başkanlığından gelen açıklama ise, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ile Pakistan Savunma Üretim Bakanlığı arasında devam eden T129 ATAK Helikopteri sözleşme görüşmeleri nihai sonuca ulaştı. İki kardeş ülke arasında 30 adet T129 ATAK helikopteri satışına yönelik resmi sözleşme imzalandı. TUSAŞ bu satışın yanı sıra, lojistik, yedek parça, eğitim ve mühimmat  anlamında geniş bir sözleşmöe paketi üzerinde uzlaşma sağladı.

Zorlayıcı iklim ve coğrafya koşullarına uygun olarak geliştirilmiş tasarımlarıyla T129 ATAK Taarruz ve Taktik Keşif Helikopteri yeni nesil görev ve silah sistemleri ve sınıfındaki en üstün performans ve manevra özellikleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri ve İçişleri Bakanlığı envanterinde kullanılmaktadır. Ayrıca ATAK, bu özellikleriyle küresel pazarlardaki rekabette en önemli oyuncular arasında yer almaktadır.

Pakistan Kara Kuvvetleri tarafından Türkiye ve Pakistan’da kapsamlı testlere tabi tutulan T129 ATAK helikopteri, tüm testleri başarıyla geçerek gereksinimleri karşıladı. ATAK, dünyada kendi sınıfındaki en etkin taarruz helikopteri olma özelliğini de bir kez daha ispat etmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8