Öne Çıkanlar glass rail eloksal üretimi tamer taşkın lmle çelik dış ticaret derneği

Bu haber kez okundu.

FED BEJ KİTAP’IN RAPORU YAYINLANDI. ABD’DE ÜRETİCİLER GÜMRÜ VERGİLERİNE DAİR ENDİŞELİ

Fed'in 12 şubesinden gelen analizlerle hazırlanan rapora göre, ABD'deki 12 eyaletin 10 tanesinin ekonomisinde az da olsa büyüme gözlemlenmesiyle, ülke genelinin büyümesinin devam etmesinin beklendiği belirtildi. Ayrıca ABD'nin tüm bölgelerindeki üreticilerin ek gümrük vergilerine ilişkin endişeli oldukları aktarıldı.

Bölgeler, iş gücü piyasasının sıkı olduğunu ve istihdam edecek kişi bulamadıklarından dolayı büyümenin kısıtlandığını raporladı.

İstihdamın eyaletlerde ılımlı olarak artttığı ifade edilirken, nitelikli mühendis ve üretim işçileri bulmada sıkıntı çekildiği vurgulandı.

Bej Kitap'ta gümrük vergisinin metal ve ahşap fiyatlarında yükselişe neden olduğu belirtilirken, "akaryakıt, inşaat malzemeleri ve nakliye fiyatları arttı." ifadelerine yer verildi.

Bej Kitap'ta "gümrük vergisi", "Nafta" ve "politik belirsizlik" kelimelerinin bahsedilme sayıları, Trump'ın ticaret gerilimini tırmandırmasıyla sıçradı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8