Öne Çıkanlar alüminyum lme alüminyum firmaları alüminyum piyasası metal borsası alüminyum sektörü

Bu haber kez okundu.

TASARRUFLU YAPI TEKNOLOJİLERİ ÖNCÜSÜ MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi Electric, Net Sıfır Enerjili Bina Test Merkezi SUSTIE tesisinde yapı teknolojisinde oyunun kurallarını değiştiren projelere öncülük ediyor. Şirket, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına verdiği desteğin bir parçası olarak bu tesiste, gerçekleştirilen araştırma ve uygulama deneyleriyle “Sıfır Enerjili Bina uyumlu enerji tasarrufu teknolojilerinde” artan talebin geliştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.
Mitsubishi Electric, SUSTIE tesisini 38 milyon dolarlık yatırımla, Ekim 2020’de Japonya Kamakura’daki Bilgi Teknolojileri Ar-Ge Merkezinde hayata geçirdi. Building-Housing Energy-efficiency Labeling System (BELS-Bina Konut Enerji Verimliliği Etiketleme Sistemi) tarafından en yüksek derece
olan 5 yıldız ve Net Sıfır Enerjili Bina (ZEB) sertifikasına sahip olan SUSTIE ayrıca sağlık ve konfor alanında bir sertifika sistemi olan CASBEE Wellness Office'ten en yüksek S derecesini taşıyor.
SUSTIE, giderek yaygınlaşan Sıfır Enerjili Bina uyumlu enerji tasarrufu teknolojilerinin hızlandırılan geliştirilme ve test aşamalarını kolaylaştıracak ve daha konforlu, enerji açısından verimli iç ortamların gerçekleştirilmesine katkıda bulunacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8