Öne Çıkanlar alüminyum profil sigma profilleri basın haber sektör haberleri win eurasia

Bu haber kez okundu.

İHRACAT ŞAMPİYONU ERDOĞANLAR İKİNCİ 500’DE

Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2017 yılı sonuçlarını kısa bir süre önce açıklayan İstanbul Sanayi Odası (İSO) dikkatleri bir kez daha alüminyum sektörünün üzerinde topladı. Ülkemizin ve ekonomimizin lokomotifi haline gelen sektörlerin gücünü gözler önüne seren ve ekonomik açıdan bir gösterge olarak kabul edilen bu araştırmanın sonuçları, gelişmekte olan sektörlerin de kapasitelerini ve yıl içinde başardıklarını ortaya koymaktadır. Alüminyum sektörünün temel taşı niteliğinde olan ve sektöre her açıdan yön veren firmalarımızın her geçen gün daha da büyüdüğü ve ülke ekonomisinde bir güce dönüştüğü günümüzde İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) verileri sektörümüzün gururu olmaktadır.

Türk Alüminyum Ekstrüzyon Sektörünün en köklü firmalarından olan Erdoğanlar Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1987 yılında çıktığı yolda başarılarına başarılar katarak ve yürüyüşüne her etapta yeni başarılar ekleyerek büyüyor. Köklü birikim ve deneyimi ve kalite politikasındaki hassasiyetiyle bilinen Erdoğanlar Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. hem yurtiçinde hem de yurtdışında başarıdan başarıya koşuyor.

Dünya standartlarındaki üretim anlayışı ve üretim sürecindeki titizliği ile gelişmiş 25 ülkeye ihracat gerçekleştiren Erdoğanlar Alüminyum, bugün başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, Amerika, Asya ve Okyanusya’daki birçok pazarın en önemli tedarikçilerinden biri olma başarısını göstermiştir. Türk Alüminyum Sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan Erdoğanlar Alüminyum, sürekli gelişen ve geliştiren yapısıyla, yeniliklere açık ve profesyonelliği birinci planda tutan tutumuyla da öne çıkmaktadır. Bütün yatırımlarını bilinçli ve sektörün geleceğine inanarak yapan Erdoğanlar Alüminyum, dünya pazarlarına ürettiği ürünlerde satış başarısını ve müşteri memnuniyetiyle taçlandırmıştır. 35.000 m2 büyüklüğündeki alanda dünyaya alüminyum profil üreten Erdoğanlar Türkiye’nin tam entegre kuruluşları arasındadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8