Öne Çıkanlar üretim faaliyetleri duraline alüminyum korona kayseri haber alüminyum ekstrüzyon

Bu haber kez okundu.

KAYSERİ OSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Kayseri  Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan İSO İkinci 500’e dair açıklamada bulundu. Tahir Nursaçan: ‘’Şehrimizde faaliyet gösteren 14 firma ikinci 500’de yer alarak bizi gururlandırdı.’’ Dedi.

İstanbul Sanayi Odası’nın 1968 yılından beri ara vermeden gerçekleştirdiği ve sektör için en değerli verileri bir araya getiren ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017’’ araştırmasının sonuçlarını Kayseri açısından değerlendiren Nursaçan ‘’Bu yılda şehrimizde faaliyet gösteren 14 firma ikinci 500’de yer alarak bizleri gururlandırdı. Ülkemizin yatırım, üretim, istihdam ve ihracatıına ciddi katkılarda bulunan ve ilk 500’de yer alan Şirikçioğlu İplik ve Denim İşletmeleri San. Tic. A.Ş. Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Coreal Alüminyum Kablo San. Tic. A.Ş.  Karsu Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Kilim Mobilya Kanepe San. ve Tic. A.Ş., Meysu Gıda San. ve Tic. A.Ş., Has Çelik ve Halat San. Tic. A.Ş., Metal Matris San. ve Tic. A.Ş., Gürkan Ofis Mobilyaları San. ve Tic. Ltd. Şti., Parteks Tekstil ve Kağıt San. Tic. Ltd. Şti., Fazlıoğlu Et ve Et Ürünleri Gıda San. Tic. A.Ş., Mondi Yatak Yorgan San. ve Tic. A.Ş., Ravaber Yapı Ürünleri San. ve Tic. A.Ş., Turkuaz Seramik San. ve Tic. A.Ş.  firmalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner6

banner8